User blogs

Tag search results for: "nendra"
rahmat31 VIP

Lingsir wengi
Sepi durung bisa nendra
Kagodha mring wewayang
Ngerindhu ati

Kawitane
Mung sembrana njur kulina
Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna

Nanging duh tibane
Aku dhewe kang nemahi
Nandang branta
Kadung lara
Sambat sambat sapa

Rina wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine muga bisa tak ugemi

rahmat31 Apr 8 · Tags: nendra
advertisement
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo