Sepi Durung Biso Nendro ditulis oleh rahmat31

Lingsir wengi
Sepi durung bisa nendra
Kagodha mring wewayang
Ngerindhu ati

Kawitane
Mung sembrana njur kulina
Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna

Nanging duh tibane
Aku dhewe kang nemahi
Nandang branta
Kadung lara
Sambat sambat sapa

Rina wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine muga bisa tak ugemi


Post Sebelumnya     
     Next post
     Blog Home

Dinding Komentar

Belum ada komentar
You need to sign in to comment

Kiriman

Oleh rahmat31
Ditulis Apr 8

Tags

Nilai

Nilai kamu:
Total: (0 penilai)

Arsip

advertisement
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo